GARAGE

Kasisi is several dozen kilometres from a city. Food and medicines are taken from the city. We take children to hospital and fix different things there. Kasisi’s cars go there at least twice a day. The costs connected with the maintenance of cars, car  reviews, filling up the cars are high. You can check it. You can become our mechanics, owners of petrol stations, experts of safety. In Garage we will repay you for your kindness and do something really SPECIAL.  Smiles of our drivers and passengers and an unusual application with a MAP.  For each payment you are going to receive KILOMETRES that will let you travel around Zambia and discover another mysteries of our children’s homeland. YOU WILL ENJOY YOURSELF!

Enter our GARAGE, watch GREAT movies about cars, check if your cars don’t need a review or filling up, top up the radiators, wipe the windscreens. And COME WITH US in order to deliver food to our children, take them to hospital if it’s necessary and let our nuns get the destination easily without unexpected accidents, attacks or conking out the car. So let’s go!

ZAMKNIJ
Rozdząd
ZAMKNIJ
Chłodnica

RUSZAJ Z NAMI W PODRÓŻ PO ZAMBII!

To oferta, której nie znajdziesz w żadnym biurze podróży. To propozycja wyłącznie dla klientów naszego Garażu i osób lubiących prawdziwe wyzwania. Proponujemy Ci wycieczkę, podczas której odkryjesz tajemnice Ojczyzny naszych dzieciaków, poznasz fantastycznych ludzi żyjących od pokoleń w Zambii oraz tych, których los z różnych części świata ściągnął właśnie tutaj, żeby odkryli swoje szczęście. Staniesz oko w oko z dziką naturą, mierząc się z jej potęgą i podziwiając jej piękno. Szczęśliwcy, którzy zdobędą specjalnie oznaczone przystanki na mapie naszej podróży, zyskują również szansę na fantastyczne nagrody.
Poczuj przedsmak czekającej Cię przygody!
Obejrzyj poniższy film!

W JAKI SPOSÓB WYRUSZYĆ Z NAMI W DROGĘ?

1. Odwiedzaj nasz Garaż. Sprawdzaj, które samochody potrzebują Twojej interwencji i działaj!

2. Za każde 5 złotych wydane w naszym Garażu (dotyczy każdej aktywności przy każdym samochodzie) dostajesz 2 km, dzięki którym możesz przemieszczać się po wirtualnej mapie Zambii, na której znajdziesz różne przystanki i atrakcje.

3. Gdy dokonujesz pierwszej wpłaty, powinieneś zaznaczyć w formularzu wpłat pole: Chcę uczestniczyć w programie „Wirtualna wycieczka po Zambii”.

4. Każdorazowo, kiedy dokonasz wpłaty na Garaż, otrzymasz specjalny e-mail z podziękowaniem oraz mapą, na której zostanie zaznaczone na jakim jesteś etapie swojej podróży.

5. Jeśli uzbierasz liczbę kilometrów potrzebną, by dojechać do kolejnych przystanków i atrakcji, punkty, które je oznaczają, staną się aktywne, co będziesz mógł zobaczyć na przychodzącej w e-mailu mapie. Każdy film na zdobytym przez Ciebie przystanku możesz obejrzeć tylko trzy razy. Po wykorzystaniu tego limitu link będzie już nieaktywny.

6. Na przystankach nr 2, 9, 13 i 16 czekają na Ciebie prezenty. Spośród wszystkich osób, które w danym miesiącu dotrą do wymienionych przystanków i wyślą do nas wiadomość e-mail na adres: wycieczkapozambii@fundacjakasisi.pl rozlosujemy nagrody przyporządkowane do poszczególnych miejsc (szczegóły dotyczące nagród można zobaczyć w opisie przystanków na powyższej mapie).

Partners