• Dzień Kobiet w Kasisi

Dziś obchodzimy Międzynarodowy Dzień Kobiet:) Uczcimy go hucznie w naszej Spiżarni:) Jeśli Wy również chcecie sprawić przyjemność naszym kobietom w Kasisi, zapraszamy na słodkie zakupy:) http://fundacjakasisi.pl/pl/spizarnia

W Kasisi mieszka wiele kobiet, są te malutkie, które bawią się na jardzie, są takie, które właśnie wchodzą w świat kobiecości, są też wspaniałe, kochane Siostry i Mamies. Dziś w szczególny sposób chcemy im pokazać jak ważne są dla nas. Każda kobieta niezależnie od szerokości geograficznej lubi od czasu do czasu oddać się mniejszym lub większym przyjemnościom. Każdy kto chciałby złożyć dziś życzenia naszym Paniom może podarować im coś słodkiego:)

Dla naszych kochanych Sióstr i Mamies mamy kawę i babeczkę z owocami, dla starszych dziewcząt czekoladki, które uwielbiają, a dla naszych najmłodszych dam pyszne, kolorowe lizaki:)

To nie koniec niespodzianek…:) Za Wasze wielkie serce chcemy odwdzięczyć się PODWAJAJĄC PUNKTY w naszym programie lojalnościowym. Być może dzisiejsze zakupy przybliżą Was do wymarzonych nagród z programu Coś specjalnie dla Ciebie:)

Wszystkim Paniom życzymy miłego świętowania:)

Zespół Fundacji Kasisi