• Niespodzianki dla placówek partnerskich „Ozłacamy Kasisi”!

Gratulując Szkołom raz jeszcze i ponownie dziękując za zaangażowanie i wsparcie dla dzieciaków w Kasisi, przygotowaliśmy kolejną niespodziankę!

W marcu placówki partnerskie otrzymały od Szymona Hołowni:
    Książka „Jak Robić Dobrze” z autografem autora

„Przekazuję w Wasze ręce książkę „Jak Robić Dobrze”. Niech będzie ona dla Was nie tylko pamiątką, ale również inspiracją do dalszych DOBRYCH działań! Przekazujcie ją sobie z rąk do rąk, pożyczajcie i omawiajcie:) Niech służy Waszej placówce na lata!”

Płyta CD z chrześcijańską muzyką afrykańską
    „Dziękując Wam za udział w projekcie, za Waszą pomysłowość, zaangażowanie i chęć wspólnej zabawy na rzecz Dzieci w Kasisi, przekazuję Wam płytę z muzyką afrykańską:)  Niech będzie dla Was i całej szkoły podkładem do kolejnych działań na rzecz Afryki, niech Wam przypomina o udziale w Ozłacamy Kasisi i niech będzie motywatorem do kolejnych, wspólnych zabaw!”

Bransoletki „Każdy ma coś, nikt nie ma wszystkiego”
    „Na bransoletkach  umieściliśmy motto naszej Fundacji Każdy ma coś, nikt nie ma wszystkiego. Niech i Wam ono przyświeca na co dzień, noście je dumnie:)”

Dziękujemy i gratulujemy!