• Zespół Szkół w Siekierkach Wielkich

GRATULUJEMY PIERWSZEJ AKCJI!

Wielkanocne warsztaty dla Kasisi
     Tydzień przed świętami wielkanocnymi zorganizowaliśmy odpłatne warsztaty dla najmłodszych uczniów naszej szkoły. Podczas zajęć dzieci mogły wykazać się kreatywnością wykonując ozdoby świąteczne na wielkanocny stół, między innymi papierowe kolorowe zajączki i wesołe żółte kurczątka. Do pracy wykorzystaliśmy materiały podlegające recyklingowi.
    W trakcie zajęć wszystkim uczestnikom dopisywał dobry humor, dlatego wspólnie spędzony czas upłynął nam w radosnej atmosferze. Podsumowaniem spotkania było wspólne zdjęcie, oraz sesja w plenerze w promykach kwietniowego słońca.
    Wsparcie 1 kwietnia 135zł

OTRZYMALIŚMY FOROTELACJĘ Z KOLEJNEJ, BARDZO SŁODKIEJ, AKCJI! DZIĘKUJEMY!

W ramach realizacji projektu „Ozłacamy Kasisi” w naszej szkole odbywały się „Słodkie wtorki w kafejce Kasisi”. Każda klasa bardzo zaangażowała się w akcje. Uczniowie piekli wyśmienite placki i babeczki, które cieszyły się ogromnym powodzeniem. Każdy z utęsknieniem czekał na kolejny „Słodki wtorek”. Słodkości cieszyły nasze podniebienie nie tylko wykwintnym smakiem, ale przyciągały nasz wzrok pięknym wyglądem i kusiły tajemniczym aromatem. W akcji brały udział klasy od IV do VI Szkoły Podstawowej i od I do III Gimnazjum.
    Łączna uzyskana kwota ze sprzedaży ciast wyniosła 987zł 80 gr.

Łączne wsparcie: 1122,80zł.

Dziękujemy!