DLA KAŻDEGO COŚ DOBREGO - PROGRAM LOJALNOŚCIOWY

Dla wszystkich wspierających finansowo naszą Spiżarnię przygotowaliśmy specjalny program lojalnościowy „Dla każdego coś dobrego”.  Za przekazywane na rzecz Spiżarni kwoty pieniężne możesz zdobywać punkty, gromadzić je i wymieniać na poniżej prezentowane gadżety związane z Kasisi, Zambią i naszą Fundacją oraz na Statusy w ofercie specjalnej Big Five.

Nie zabraknie okazji do  pomnażania zgromadzonych punktów. Proponujemy także taki sposób zbierania punktów, który pozwoli Ci uzyskać specjalny status w naszej Fundacji oraz w Kasisi.

Żeby zapisać się do programu lojalnościowego, dokonując swojej wpłaty (przycisk „Przekazuję” na stronie głównej „Spiżarnia dla Kasisi”) wystarczy, że zaznaczysz w formularzu wpłat pole: Chcę uczestniczyć/uczestniczę w programie lojalnościowym „Dla każdego coś dobrego”

Szczegóły poniżej oraz w regulaminie naszego programu. (Informujemy, iż od dn 1.08.2014r. w życie wchodzi nowy regulamin. Prosimy o zapoznanie się ze szczegółami: regulamin

NAGRODY

Otwieracz do butelek w kształcie krokodyla

Przedstawiamy Ci drewniany otwieracz do butelek w kształcie krokodyla:) Na co dzień może służyć jako zdoba, a spragnionym pomoże w łatwy sposób otworzyc butelke z ulubionym napojem.

Koszulka z małym logo Fundacji Kasisi, granat

Zupełnie nowa odsłona podstawowego gadżetu każdego, kto należy do rodziny Kasisi!

Przygotowaliśmy dla Ciebie  t-shirt z małym logo na piersi. Możesz nie tylko o nas mówić, możesz też nas nosić!:)

Kolor granatowy.

Koszulka z małym logo Fundacji Kasisi, szara

Przygotowaliśmy dla Ciebie szary t-shirt z małym logo na piersi. Możesz nie tylko o nas mówić, możesz też nas nosić!:)

Kolor Szary.

Afrykańskie widokówki

Piękne pocztówki z krajobrazem afrykańskim. Są bajecznie kolorowe. Każda z nich jest niepowtarzalna i zupełnie wyjątkowa.

Liczba punktów:1 500

Kamienny słoń

Misternie wyrzeźbione kamienne słoniki zaskakują strukturą i wykonaniem. Mogą być ozdobą każdego pomieszczenia, ale też idealnie nadają się na prezent. W końcu (wg przesądów, w które nie wierzymy) słoń przynosi szczęście!

Liczba punktów:4 000

Kamienne zwierzątka

Ręcznie rzeźbione i malowane figurki, które przedstawiają rdzenne zwierzęta Afryki. Te przepiękne kamienne ozdoby powstały w gorącej i kolorowej Zambii, gdzie znajduje się nasze Kasisi!
Uwaga! Każde zwierzątko jest inne, więc ze względu na ich niepowtarzalność nie ma możliwości dokonania wyboru konkretnej sztuki ani koloru! Jednak zapewniamy, że każde zwierzątko będzie idealną ozdobą do każdego pokoju.

Liczba punktów:5 000

Drewniana bransoletka

Drewniana bransoletka nie tylko ozdobi twoją rękę, ale przy okazji będzie także przypominała Ci o tym, że Kasisi jest wdzięczne, za Twoje wsparcie. To również ręczny wyrób z zambijskiej wioski. Uwaga! Każda bransoletka jest inna, więc ze względu na ich niepowtarzalność nie ma możliwości dokonania wyboru konkretnej sztuki. To, jaka bransoletka do Ciebie trafi, będzie zatem niespodzianką.

Earrings

Earrings are made from ebony wood, ivory and malachite. All of them are handmade. They will remind you about Kasisi. Attention! Each earring is different and inimitable so there is no possibility to choose the particular one. Each pair will be a surprise so you don’t know which pair will be sent.

Bluza

Kolejna odsłona naszych kasiskich bluz, tym razem z napisem Keep Calm and Support Kasisi oraz I left my heart in Kasisi.

Bluza to podstawowy gadżet każdego, kto należy do rodziny Kasisi! Intrygujący nadruk z pewnością zainteresuje wszystkich, którzy zobaczą, z jaką radością ją nosisz. Może z powodzeniem stać się więc pretekstem do tego, by opowiadać o Twojej przygodzie z Kasisi.

DOKONAJ WYBORU JEDNEGO MODELU:

1. I left my heart in Kasisi

2. Keep Calm and Support Kasisi

DOSTĘPNE ROZMIARY (UNISEX): S, M, L, XL

Liczba punktów:10 000

TORBA

Uniwersalna torba, która pomieści wszystko co akurat musisz mieć pod ręką. Dzięki nadrukowi z naszym logo będziesz czynnym ambasadorem Kasisi! :)

Koszulka

Mamy kilka propozycji kasiskich koszulek: klasyczna z logo Fundacji Kasisi, I left my heart in Kasisi i Keep Calm and Support Kasisi :-)

Nasze kolorowe logo z pewnością zainteresuje wszystkich, którzy zobaczą, z jaką radością ją nosisz. Stanie się więc pretekstem do tego, by opowiadać o Twojej przygodzie z Kasisi. Przygotuj się na pogodne rozmowy w energetyzującym t-shircie!

WYBIERZ JEDEN Z MODELI:

1. Koszulka z logo Fundacji Kasisi

2. Koszulka I left my heart in Kasisi

3. Koszulka Keep Calm and Support Kasisi

ROZMIAR UNISEX: S, M, L, XL

Ręcznie plecione misy

Wyjątkowe misy misternie wyplatane z największym kunsztem z pachnących wiatrem afrykańskich traw. Każda z nich to jedyny i niepowtarzalny egzemplarz. Niezależnie od użycia, każdemu wnętrzu nadadzą wyjątkowego charakteru.

Uwaga! Każda misa jest inna, więc ze względu na ich niepowtarzalność nie ma możliwości dokonania wyboru konkretnej sztuki. To, jaka misa do Ciebie trafi, będzie zatem niespodzianką.

Liczba punktów:6 000

Przedłużenie statusu Słonia afrykańskiego na kolejny miesiąc

Liczba punktów:1 000

Przedłużenie statusu Nosorożca czarnego na kolejny miesiąc

Liczba punktów:1 000

Przedłużenie statusu Lwa na kolejny rok

Liczba punktów:80 000

Przedłużenie statusu Lamparta, na kolejny miesiąc

Liczba punktów:1 000

Przedłużenie statusu Bawoła afrykańskiego na kolejny miesiąc

BAWÓŁ AFRYKAŃSKI- status Nosorożca czarnego + 20000 pkt

Bawół afrykański to trzeci status możliwy do uzyskania w ofercie specjalnej Big Five. Możliwość wymiany punktów na status Bawoła afrykańskiego tylko dla osób, które mają już status Lamparta oraz Nosorożca czarnego i zebrały kolejne 20000 pkt w ciągu kwartału od uzyskania statusu Nosorożca czarnego.

Hebanowe zwierzątko

Hebanowe zwierzątko to najbardziej afrykańska pamiątka, jaką można sobie wyobrazić. I to z trzech powodów. Pierwszy – materiał: heban to jeden ze skarbów Afryki. Drugi – samo zwierzątko: w naturalnym środowisku można zobaczyć je jedynie tu, w Afryce. Trzeci powód – wykonanie: zwierzątek nie zrobiła wielka chińska fabryka, ale spracowane ręce zambijskiego rzeźbiarza. Uwaga! Każde zwierzątko jest inne, więc ze względu na ich niepowtarzalność nie ma możliwości dokonania wyboru konkretnej sztuki. To, jakie zwierzątko do Ciebie trafi, będzie zatem niespodzianką. Wysokość figurki to mniej więcej 7 centymetrów.

NOSOROŻEC CZARNY- status Lamparta + 20000 pkt

Nosorożec czarny to drugi status możliwy do uzyskania w ofercie specjalnej Big Five. Możliwość wymiany punktów na status Nosorożca czarnego tylko dla osób, które mają już status Lamparta i zebrały kolejne 20000 pkt w ciągu kwartału od uzyskania statusu Lamparta.

LAMPART- 20000 pkt zebranych w ciągu kwartału

Lampart to pierwszy status możliwy do uzyskania w ofercie specjalnej Big Five. Możliwość wymiany punktów na status Lamparta tylko dla osób, którym zebranie 20000 punktów nie zajęło więcej niż kwartał

Afrykańskie widokówki

Afrykańskie widoki i afrykańskie wykonanie. Kartek wyczarowanych z liści bananowca nie znajdziesz nigdzie indziej. Kartkę możesz wysłać komuś bliskiemu, by podzielić się z nim szczęściem, jakie daje swoim członkom rodzina Kasisi albo oprawić ją, by zawsze przypominała Ci o tym, że dzieci z Kasisi dzielą się z Tobą swoją radością! Uwaga! Każda kartka jest inna, więc ze względu na ich niepowtarzalność nie ma możliwości dokonania wyboru konkretnej sztuki. To, jaka widokówka do Ciebie trafi, będzie zatem niespodzianką.

Rzemyk

Kolorowy rzemyk z równie kolorowymi koralikami będzie radosnym dodatkiem do Twojego stroju, a przy okazji będzie także przypominał Ci o tym, że Kasisi jest wdzięczne, za Twoje wsparcie. To również ręczny wyrób zambijskiej wioski.

Uwaga! Każdy rzemyk jest inny, więc ze względu na ich niepowtarzalność nie ma możliwości dokonania wyboru konkretnej sztuki. To, jaki rzemyk do Ciebie trafi, będzie zatem niespodzianką.

Liczba punktów:2 700

Afrykański brelok

Dzięki hebanowemu brelokowi, niepowtarzalnemu rękodziełu, zawsze będziesz miał przy sobie coś wyjątkowego, pochodzącego z zabijskiej wioski. Wykonano je dłutem w drewnie, które uchodzi za czarne złoto Afryki. Uwaga! Każdy brelok jest inny, więc ze względu na ich niepowtarzalność nie ma możliwości dokonania wyboru konkretnej sztuki. To, jaki brelok do Ciebie trafi, będzie zatem niespodzianką.

SŁOŃ AFRYKAŃSKI- status Bawoła afrykańskiego + 20000 pkt

Słoń afrykański to czwarty status możliwy do uzyskania w ofercie specjalnej Big Five. Możliwość wymiany punktów na status Słonia afrykańskiego tylko dla osób, które mają już status Lamparta, Nosorożca czarnego oraz Bawoła afrykańskiego i zebrały kolejne 20000 pkt w ciągu kwartału od uzyskania statusu Bawoła afrykańskiego.

LEW- status Słonia Afrykańskiego + 20000 pkt

Lew to piąty i ostatni status możliwy do uzyskania w ofercie specjalnej Big Five. Możliwość wymiany punktów na status Lwa tylko dla osób, które mają już status Lamparta, Nosorożca czarnego, Bawoła afrykańskiego oraz Słonia afrykańskiego i zebrały kolejne 20000 pkt w ciągu kwartału od uzyskania statusu Słonia afrykańskiego, a przejście wszystkich stopni nie zajęło więcej niż 18 miesięcy.

ZASADY ZBIERANIA PUNKTÓW

1. Uczestnicząc w programie lojalnościowym, każdorazowo, gdy dokonujesz wpłaty  powinieneś  zaznaczyć w formularzu wpłat pole: Chcę uczestniczyć/uczestniczę w programie lojalnościowym „Dla każdego coś dobrego”. Tylko w ten sposób punkty zdobyte dzięki kolejnym transakcjom będą prawidłowo doliczane do puli zgromadzonych dotychczas przez Ciebie punktów.

2. Każda złotówka przekazana na Spiżarnię to 10 punktów dla Ciebie - czyli np. wydane 10 zł daje 100 punktów.

3. Na start, przy pierwszej swojej wpłacie na Spiżarnię dostajesz od nas 500 dodatkowych punktów.

4. Podwajamy liczbę punktów zdobytych dzięki transakcji (kwota transakcji co najmniej 50 zł), która wykonana zostanie przed upływem siedmiu dni od poprzedniej wpłaty.

5. Przyznajemy dodatkowe 400 punktów za cztery wpłaty w ciągu danego miesiąca, jeśli ich łączna kwota wynosi przynajmniej 50 zł.

6. Przyznajemy dodatkowe 500 punktów miesięcznie za zlecenie przelewu stałego lub zrobienie przelewu dokładnie tego samego dnia, co miesiąc wcześniej na kwotę przynajmniej 50 zł.

7. Od czasu do czasu będziemy organizować „dni bonusów”. W te dni kwoty pieniężne przekazane na naszą Spiżarnię, będziemy wynagradzać podwójną ilością punktów. Informację o dniach bonusów będziemy zamieszczać na naszej stronie internetowej i na naszym profilu na Facebooku.

JAK SPRAWDZIĆ, ILE MAM PUNKTÓW?

Każdorazowo, kiedy dokonasz wpłaty na Spiżarnię (przycisk „Przekazuję” na stronie głównej projektu „Spiżarnia”) i zaznaczysz w formularzu pole: Chcę uczestniczyć/uczestniczę w programie lojalnościowym „Dla każdego coą dobrego”, otrzymasz specjalny e-mail z  podziękowaniem oraz informacją, ile punktów w naszym programie lojalnościowym odpowiada przekazanej właśnie przez Ciebie kwocie pieniężnej. Punkty te zostaną doliczone do Twojej puli z chwilą, gdy pieniądze wpłyną na nasze konto (przy przelewach tradycyjnych – na poczcie, w banku – może to potrwać kilka dni).

W każdy poniedziałek będziesz otrzymywać od nas  e-mail z informacją o liczbie zgromadzonych punktów (zsumowanych punktów odpowiadających przekazanym przez Ciebie kwotom pieniężnym oraz punktów doliczanych przez nas za spełnienie dodatkowych warunków - patrz wyżej "Zasady zbierania punktów")  i o tym, na jakie nagrody możesz je wymienić.

JAK WYMIENIĆ PUNKTY NA NAGRODY?

Poniżej znajduje się specjalny formularz. Kiedy uzbierasz liczbę punktów, która pozwoli Ci na otrzymanie od nas gadżetu/gadżetów  z przygotowanej w programie puli nagród (ile punktów odpowiada danemu gadżetowi możesz sprawdzić powyżej, klikając w "Nagrody") wypełnij formularz podając swoje dane, liczbę punktów, którą chcesz ze swojej puli zamienić na nagrody oraz wskaż gadżet/gadżety, które chcesz otrzymać. Przytrzymując przycisk "Ctrl" i klikając w wybrane nagrody, można zamieścić w formularzu kilka spośród nich jednocześnie . Po wypełnieniu formularza kliknij przycisk „prześlij”.

W ciągu 21 dni wyślemy nagrodę na adres wskazany w formularzu. Koszt przesyłki pokrywa Fundacja.

Wymień punkty na nagrody

Oferta specjalna - BIG FIVE

Big Five. Tak nazywamy kasiskie przedszkole… Tym razem jednak zapraszamy Cię nie do przedszkola, a do podjęcia wyzwania. Będzie poważnie i walecznie. Zapraszamy Cię do prawdziwej Wielkiej Piątki Afryki.

Big Five to pięć gatunków zwierząt uchodzących za najbardziej niebezpieczne i drapieżne. I choć takich w Afryce jest wiele, jak choćby hipopotamy i krokodyle w położonej nieopodal sierocińca tamie, piątka została wybrana według kryterium trudności i ryzyka związanego z ich upolowaniem. Ranking stworzyli myśliwi, ale bardzo szybko stał się królewskim dworem afrykańskiego buszu, którego za każdą cenę chcieliby zobaczyć turyści z całego świata. Big Five słynie z waleczności, szczególnie kiedy bronią swych młodych. Do takiej waleczności chcemy Cię zaprosić, a gdy się nią wykażesz zostaniesz nagrodzony i doceniony przez całą Rodzinę Kasisi.

Big Five to wariant długofalowego zbierania punktów, który pozwoli Ci uzyskać specjalny status w naszej Fundacji oraz w Kasisi.

Wykazując się hojnością w wspieraniu finansowym naszej Spiżarni przejdziesz przez całą Wielką Piątką Afryki.

1. Lampart - 20000 pkt zebranych w ciągu kwartału.
2. Nosorożec czarny - kolejne 20000 dla tych, którzy mają już status Lamparta.
3. Bawół afrykański - kolejne 20000 dla tych, którzy są mają już status Nosorożca.
4. Słoń afrykański - kolejne 20000 dla tych, którzy są mają już status Bawoła afrykańskiego.
5. Lew - lwem zostanie ten, komu przejście wszystkich stopni nie zajęło więcej niż 18 miesięcy.

- Zdobycie każdego statusu będzie uroczyście ogłoszone całej Rodzinie Kasisi, a fundator Szymon Hołownia, honorowy Lew Kasisi każdego, kto dołączy do BIG FIVE powita osobiście.
- Każdy status ważny jest przez kolejny kwartał. Po upływie trzech miesięcy od daty uzyskania statusu Lamparta, Nosorożca czarnego, Bawoła afrykańskiego i Słonia afrykańskiego status wygasa. Można go przedłużać przez kolejne miesiące.
- Po upływie kwartału każdy kolejny miesiąc pozostania na obecnym statusie kosztuje 1000 pkt.
- Po osiągnięciu każdego ze statusów użytkownik dołącza jednocześnie do grona Przyjaciół Kasisi na naszej stronie internetowej.
- Po osiągnięciu kolejnych statusów oprócz zaszczytnego członkostwa w Big Five na uczestników czekają nagrody niespodzianki.
- Lew to król zwierząt. Status tak opiekuńczego i walecznego członka Big Five można otrzymać po przejściu czterech szczebli drabiny programu statusowego w okresie nie dłuższym niż 18 miesięcy.
- Każdy Lew oprócz wielu wyróżnień i nagród przez kolejny rok będzie patronował pokojowi dziecięcemu w sierocińcu. Na drzwiach pokoju zawiśnie tabliczka z imieniem i nazwiskiem Lwa, podobna do tej, która wisi w House of Hope :)

- Status Lwa jest ważny przez rok od momentu uzyskania tego zaszczytnego tytułu.

- Aby przedłużyć status Lwa w ciągu roku należy zebrać 80000 punktów.