• Belita 13L

Belia urodziła się 26.03.2004r. Została przyniesiona do Kasisi kilka dni po narodzinach, po tym jak zmarła jej mama. Dziewczynka jest spokojna i zrównoważona. Jej pozytywne nastawienie do świata owocuje tym, że ma dużo przyjaciół. Chodzi do trzeciej klasy szkoły podstawowej. Jest pilną i zdolną uczennicą, co zawsze widać na wzorowym świadectwie. Przejawia zdolności plastyczne - bardzo ładnie rysuje. W wolnym czasie lubi się bawić i jest przy tym niezwykle kreatywna, często wymyślając oryginalne zabawy dla innych dzieci. Chetnie pomaga przy najmłodszych. Jest bardzo samodzielna.

CZERWIEC 2015r.

Mieszka w Edmunds House, opiekuje się młodszymi dziećmi. Dzięki przeprowadzce bardzo dojrzała, czuje się odpowiedzialna za braci i siostry. Jest bardzo spokojna. Przygotowywała się długo to tańca wielkanocnego w kaplicy i bardzo ładnie jej wyszło.

CZERWIEC 2016r.

Chodzi do piatej klasy. Wszystko u niej w porządku. Jest bardzo mądra i ambitna.

GRUDZIEŃ 2016r.

Chodzi do siódmej klasy. Dobrze się uczy. Bardzo pomaga siostrze Marysi, dużo czasu spędza z bejbikami pomagając na jardzie. Pod koniec roku pojedzie na wycieczkę do Livingstonu. Zamieszka w nowym Domu Miłosierdzia.

Adoptowali materialnie

Adoptowali duchowo