• Joseph 10L

Urodził się 20.07. 2007r. Josepha do Kasisi przyniósł ojciec tuż po śmierci matki. Chłopiec miał zaledwie kilka dni. Dziś jest wesołym i bardzo pogodnym dzieckiem. Jego głowa pełna jest najróżniejszych pomysłów, a rysowanie kredką świecową po ścianie to jeden z jego "znaków firmowych". Jest bardzo ciekawy świata i otwarty na innych ludzi. Chętnie poznaje nowe rzeczy. Joseph jest także niezwykle odważny, co udowodnił już w wielu sytuacjach. Jak na prawdziwego mężczyznę przystało interesuje się motoryzacją i bardzo lubi jeździć samochodem. Uśmiech, który nieustannie gości na jego twarzy jest tak czarujący, że absolutnie nikt nie może  oprzeć się jego urokowi osobistemu.

CZERWIEC 2015r.

Joseph bardzo urósł. Zamieszkał z dużymi chłopcami. Chodzi do pierwszej klasy. Teraz jego „znakiem firmowym” jest zasypianie na mszy. Preferuje wypoczynkowy tryb życia, co wcale nie przekłada się na zaległości w nauce. W szkole radzi sobie świetnie.

GRUDZIEŃ 2016r.

Chodzi do drugiej klasy w szkole w Kasisi. Dobrze się uczy. Nie ma z nim żadnych problemów.

Adoptowali materialnie

Adoptowali duchowo