• Prince 8L

Prince urodził się 18.11.2009 roku. Ojciec przyniósł go do Kasisi po śmierci matki i nigdy więcej się nie pokazał. Siostrom, dzięki pomocy policji udało się odnaleźć ojca chłopca, ale nie chce on kontaktu z synem. Mieszkańcy Kasisi są więc jedyną rodziną Prince’a. A on czuje się tu szczęśliwy, zwłaszcza wtedy, gdy opiekunki traktują go jak małego księcia. Mimo młodego wieku odkrył w sobie już dwie pasje: bardzo lubi zwierzęta i przejażdżki samochodem. Nic dziwnego, że za przygodę swojego życia uważa wizytę na farmie krokodyli.

CZERWIEC 2015

Prince mieszka w Edmunds House, jest w grupie przedszkolnej Big Five. To bardzo inteligentny i opiekuńczy chłopak. Niedawno siostra wzięła go na farmę, nie bał się koni i zaliczył przejażdżkę wierzchowcem. Jego najlepszą przyjaciółką jest Eliza, z którą wciąż chodzi za rękę.

CZERWIEC 2016

Poszedł do starszej grupy przedszkolaków, ale nie podobało mu się tam. Wrócił do Edmund’s House. Jest bardzo mądrym i poważnym dzieckiem.

LUTY 2017

Prince ujawnił ostatnio talent muzyczny. Na razie ćwiczy grę na keyboardzie, ale okazuje się, że ma predyspozycjie do gry na skrzypcach. Rośnie nam mały muzyk:) Trzymajcie za niego kciuki!:)

CZERWIEC 2017

Prince jest bardzo zrównoważony, poważny jak na swój wiek. Jest klasie muzycznej.

Adoptowali materialnie

Adoptowali duchowo