• Veronica 9L

Veronica urodziła się 18.01.2008 r. Przywieziono ją do Kasisi ze szpitala, gdy była jeszcze niemowlęciem. To "apart" jakich nawet w Kasisi (pełnym wszelkiej maści "aparatów") mało. Gdy tylko widzi kogoś, kogo lubi (albo kogoś, od kogo coś chce), natychmiast podbiega by zademonstrować swoje cudowne braki w uzębieniu (Veronica wciąż z utęsknieniem czeka na stałe jedynki), wiedząc że to jej wielki atut, któremu absolutnie nikt nie może się oprzeć. Chyba nikt nie widział Veroniki smutnej - zawsze jest szczęśliwa, zadowolona, zawsze kombinuje jakby tu udoskonalić rzeczywistość. Z pewnością będzie kiedyś wielkim racjonalizatorem, bo już dziś "Pomysłowy Dobromir" to przy niej amator - Veronika uwielbia np. podczas wieczornego rozdawania leków ni stąd ni zowąd zacząć przekładać naczynia, pojemniki oraz same leki, tworząc z nich jej zdaniem bardziej sensowną i praktyczną konstrukcję.

CZERWIEC 2015r.

Veronica bardzo długo nie miała zębów, teraz zaczynaja jej rosnąć. Mieszka w Martins House. Chodzi do przedszkola Big Five. Jest bardzo wesoła.

CZERWIEC 2016r.

Mieszka w Martins House, chodzi do pierwszej klasy. Jest bardzo szczupła, ale na szczeście zdrowa.

Adoptowali materialnie

Adoptowali duchowo