Świętuj z nami

Zbliżają się Twoje urodziny, imieniny, ślub albo inna uroczystość rodzinna lub spotkanie towarzyskie w miłym gronie i chciałbyś, by to wydarzenie było niezapomniane? Pomożemy Ci spełnić to marzenie.

W jaki sposób?

Poproś swoich gości, żeby zamiast kwiatów, zrobili Ci równie piękny, ale o wiele trwalszy prezent – wsparli naszą Fundację. Dzięki temu będziemy mogli pomóc naszym dzieciakom, a Ty i Twoi goście zostawicie w ich życiu trwały ślad po swoim spotkaniu. Masz wyjątkową okazję, by stać się pierwszym ogniwem łańcucha dobroci - dobro nigdy nie zostaje zapomniane.

Coś specjalnego dla twoich gości

Poniżej zamieściliśmy fragment z filmiku przygotowanego specjalnie dla Ciebie i Twoich gości. Podczas spotkania będziecie mogli wspólnie zobaczyć na co przekazane zostanie Wasze wsparcie i  jak bardzo dzieci są Wam wdzięczne za ten niezwykły gest.

UWAGA! Link do całego filmiku wyślemy do Ciebie w dniu Twojej uroczystości na podany w formularzu zgłoszeniowym adres e-mail wraz z szczegółową instrukcją, w jaki sposób go odtworzyć. Pamiętaj jednak, że jest to link unikatowy - tylko do jednorazowego odtworzenia - zatem filmik możesz zobaczyć tylko raz. Zaczekaj z jego prezentacją do momentu, aż wszyscy goście pojawią się już u Ciebie.

Coś specjalnego dla ciebie

Dla Ciebie przygotowaliśmy specjalną ozdobną skarbonkę. Do niej możesz zebrać datki od swoich gości. W jej wnętrzu znajdziesz także „zestaw imprezowy” składający się z: kart do gry towarzyskiej "Talenty z Kasisi", balonów z logo naszej Fundacji oraz specjalnego dyplomu - życzeń dla Ciebie od Szymona Hołowni i naszej Fundacji.

Zestaw imprezowy

Balony

Impreza bez balonów?! Muszą być. W zestawie imprezowym znajdziesz balony z naszym kolorowym, radosnym drzewkiem Kasisi!

Dyplom

Mamy nadzieję, że impreza, na którą zapraszasz swoich najbliższych i naszą Fundację będzie niezapomniana. Abyś zawsze pamiętał o wspólnie spędzonych chwilach i wsparciu, jakie od Ciebie otrzymaliśmy, dostaniesz dyplom od Fundatora Fundacji Kasisi Szymona Hołowni z jego najlepszymi życzeniami - specjalnie dla Ciebie.

Skarbonka

Cały Zestaw Imprezowy mieści się w zaprojektowanej specjalnie na Twoją uroczystość skarbonce. Do niej zbierzesz datki od swoich gości, wspierając działanie Fundacji Kasisi. Będzie ona już na zawsze niezwykłą pamiątką, przypominającą Ci wspaniałe chwile spędzone z przyjaciółmi i Fundacją Kasisi.

Gra karciana "Talenty z Kasisi"

Tego jeszcze nie było! Gra karciana "Talenty z Kasisi". Wraz ze swoimi przyjaciółmi wciel się w rolę mecenasów talentów! Uzdolnionych wychowanków w sierocińcu w Kasisi nie brakuje. Zbuduj dla nich studio nagrań, wyrusz w tournée po najbardziej znanych światowych galeriach sztuki, załóż klub piłkarski na miarę przyszłych zwycięzców Ligi Mistrzów lub nadzoruj komputerowych geniuszy z Kasisi w Dolinie Krzemowej. Zaopiekuj się jak największą liczbą talentów i wygraj!

Jak zgłosić swój udział w akcji?

Aby zgłosić chęć udziału w akcji "Świętuj z nami", wypełnij poniższy formularz. Ważne, by zrobić to przynajmniej na dwa tygodnie przed planowaną uroczystością.

W odpowiedzi na wysłany formularz zgłoszeniowy otrzymasz od nas na wskazany adres e-mail potwierdzenie przyjęcia zgłoszenia.

Na podany zaś w formularzu adres korespondencji w ciągu 14 dni wysłana zostanie skarbonka wraz z zestawem imprezowym.

Wysłanie przez Ciebie formularza zgłoszeniowego jest równoznaczne z akceptacją regulaminu uczestnictwa w akcji „Świętuj z nami”.

FORMULARZ

Prosimy o uzupełnienie poniższego formularza.

TWOJE DANE:

Jak wpłacić zebrane pieniądze?

Aby przekazać zebrane pieniądze, prosimy skorzystać z przygotowanych formularzy. Dotyczy to zarówno sytuacji, kiedy chcesz wpłacić pieniądze, korzystając z internetowego systemu płatności, jak i dokonując przelewu w sposób tradycyjny (np. w banku lub na poczcie). Klikając w poniższy przycisk znajdziesz wszystkie dane niezbędne do wykonania przelewu.

Galeria "zatrzymane chwile" świętujących z nami

Jeśli chcesz, aby inni zobaczyli, jak dobrze bawiliście się z naszą Fundacją podczas Twojej uroczystości, możesz nam przysłać swoje zdjęcie. Skorzystaj w tym celu z poniższego przycisku "Wyślij nam swoje zdjęcie". To będzie niezapomniany ślad po Twojej uroczystości. Zamieścimy je w specjalnie przygotowanej galerii, którą możesz zobaczyć klikając w poniżej zamieszczony przycisk.

ZOBACZ GALERIĘ

WYŚLIJ SWOJE ZDJĘCIE