Świętujecie z nami swój ślub!

Zbliża się Wasz ślub i chcielibyście, aby ta uroczystość

była niezapomniana? Pomożemy Wam spełnić to marzenie!

Poproście swoich gości, żeby zamiast kwiatów, zrobili Wam równie piękny, ale o wiele trwalszy prezent – podczas Waszego

ślubu wsparli naszą Fundację Kasisi. Dzięki temu będziemy mogli pomóc dzieciakom z Domu Dziecka w Kasisi,

a Wy i Wasi goście zostawicie w ich życiu trwały ślad po Waszej uroczystości.

Dzięki Waszej decyzji możemy realnie zmieniać świat dzieci z Domu Dziecka w Kasisi na lepszy i piękniejszy.

Co przygotowaliśmy dla was i waszych gości

Do życzeń i prezentów, jakimi zostaniecie obdarowani przez najbliższych i przyjaciół, dołączamy uśmiech, radość i wdzięczność całego Kasisi. Ale nie tylko! Zgłaszając się do projektu „Zakochani w Kasisi”, otrzymacie od nas również zestaw ślubny.

Filmik o dzieciach z Kasisi

Specjalnie dla Was i Waszych gości przygotowaliśmy wyjątkowy filmik o dzieciakach z Kasisi oraz o pomocy niesionej im przez Fundację. Otrzymacie go od nas drogą elektroniczną w odpowiedzi na zgłoszenie do projektu. Możecie rozesłać go e-mailowo swoim przyjaciołom albo zamieścić na Facebooku, tak aby wszystkie osoby zaproszone na Waszą uroczystość wiedziały, jak szczytny cel wspólnie wspieracie w dniu swojego ślubu.

Kasiska kartka z życzeniami od Szymona Hołowni

Prosto z Kasisi trafi do Waszych rąk przygotowana specjalnie na tę okazję kartka z motywami ręcznie malowanymi przez nasze dzieciaki oraz najlepszymi życzeniami na nową drogę życia od Szymona Hołowni.

Balony z drzewkiem Kasisi

Ślub bez balonów?! Muszą być! W zestawie ślubnym czekają na Was specjalne balony z drzewkiem Kasisi pełnym serduszek.

Skarbonka

Specjalnie zaprojektowana na Waszą uroczystość skarbonka pozwoli Wam w dniu ślubu wygodnie zebrać datki od gości, a później będzie niezwykłą pamiątką przypominającą Wam ten wyjątkowy czas świętowany z przyjaciółmi i Fundacją Kasisi.

Bileciki-serduszka

Przygotowaliśmy kasiskie bileciki w kształcie serduszek, które możecie dołączyć do zaproszeń ślubnych, rozdawać w zamian za datki wrzucane do puszki lub użyć jako dekoracji stołu. Wierzymy, że ta miła pamiątka zawsze będzie przypominać gościom Waszą uroczystość oraz to, ile dobra i radości wspólnie tego dnia wnieśliście do życia dzieci z Kasisi.

Spersonalizowany filmik z podziękowaniami

Chcemy, aby te piękne chwile trwały w Waszej pamięci jak najdłużej. Dlatego przygotujemy dla Was spersonalizowany pamiątkowy filmik, w którym znajdą się Wasze ślubne zdjęcia, podsumowanie wsparcia dla Kasisi oraz podziękowanie dla Was za wielkie serce okazane naszym dzieciakom. Roześlijcie ten filmik Waszym gościom i przyjaciołom. Niech cały świat dowie się o tym, że szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, gdy ją dzielisz!

Pamiątkowe zdjęcie

Do filmiku dołączamy pamiątkowe zdjęcie „Witamy w Rodzinie Kasisi”. Dobro, które trafia do Kasisi, nigdy nie zostaje zapomniane. Dla naszych dzieciaków, które najczęściej nie mają swoich rodzin, wszystkie osoby pamiętające o nich w Polsce tworzą Rodzinę Kasisi. Witajcie w tej niezwykłej Rodzinie!

Jak zgłosić swój udział?

Aby zgłosić chęć udziału w projekcie „Zakochani w Kasisi”, wypełnij poniższy formularz. Ważne, by zrobić to przynajmniej na dwa tygodnie przed planowaną uroczystością. Wysłanie przez Ciebie formularza zgłoszeniowego jest równoznaczne z akceptacją regulaminu uczestnictwa w naszym ślubnym projekcie.

Po co nam Twój adres e-mail:

W odpowiedzi na wysłany formularz zgłoszeniowy otrzymasz od nas na wskazany adres e-mail potwierdzenie przyjęcia zgłoszenia wraz z filmikiem dla Waszych gości.

Natomiast na podany w formularzu adres do korespondencji w ciągu 14 dni zostanie wysłana skarbonka wraz z zestawem ślubnym (ręcznie malowana przez dzieci z Kasisi kartka z życzeniami od Szymona Hołowni, balony z logo Fundacji Kasisi, bileciki-serduszka).

Już po imprezie? gratulujemy! ale to nie koniec zabawy

Gdy trafi do nas Wasze wsparcie dla dzieciaków z Kasisi, wyślemy Wam wspomniany już spersonalizowany pamiątkowy filmik z podsumowaniem Waszego wsparcia i naszymi podziękowaniami, a także wersję elektroniczną zdjęcia „Witamy w Rodzinie Kasisi” z Waszym udziałem. Warunkiem otrzymania tych pamiątek jest wcześniejsze wysłanie do nas kilku zdjęć z Waszej uroczystości, korzystając z poniższej opcji.

Co zrobić, aby Wasze wsparcie dotarło do dzieciaków z Kasisi?

Wystarczy kliknąć PRZEKAZUJEMY POMOC, by wysłać pieniądze za pośrednictwem elektronicznego systemu płatności lub zrealizować przelew tradycyjny w banku lub na poczcie korzystając z poniższych danych:

Numer konta: Bank BZWBK: 48 1090 1883 0000 0001 2101 3122

kod SWIFT:WBKPPLPP

Przy przelewach z zagranicy należy wpisać numer rachunku w formacie IBAN
(tzn. z dopiskiem z przodu PL): PL 48 1090 1883 0000 0001 2101 3122

tytuł przelewu „Zakochani w Kasisi - darowizna”

• 10 PLN
  • 20 PLN
  • 50 PLN
  • 100 PLN
  • 200 PLN

TWOJE DANE:

Siostry opiekujące się sierocińcem w Kasisi są bardzo wdzięczne za każdą pomoc okazywaną dzieciom. Razem z nimi obejmują wszystkich Darczyńców i Przyjaciół swoją modlitwą.

* wysłany formularz stanowi jedynie informację dla Fundacji Kasisi i nie jest tożsamy z wykonaniem przelewu.

Jeśli nie chcecie się z nami rozstawać, zapiszcie się do naszego newslettera!

To jeszcze nie wszystko!

Jeżeli chcecie zostać z nami dłużej, wystarczy zapoznać się z jednym z naszych projektów
i dołączyć do grona ludzi o wielkim sercu!

Spiżarnia dla kasisi

Projekt „Spiżarnia dla Kasisi” uruchomiliśmy by lepiej zbilansować posiłki dzieci i dopasować je do ich potrzeb rozwojowych, dostarczać im więcej witamin, nabiału, móc zakupić specjalne wzbogacone mleko dla maluchów, które trafiają do sierocińca najczęściej z chorobą głodową i wymagają długotrwałego specjalistycznego odżywiania.

Adoptuj z sercem

dzięki Tobie, a za sprawą projektu „Adoptuj z sercem", może spełnić się jedno z największych marzeń każdego dziecka – posiadanie rodziny. Każde z naszych dzieci w Kasisi zasługuje na szczęśliwą rodzinę adopcyjną. Taką, dla której będzie ważne i wyjątkowe. Rodzinę, od której otrzyma realną pomoc, dającą szansę na lepsze jutro.

Rozpieszczalnik kasisi

tu możecie rozpieszczać nasze kochane dzieci. Bo rozpieszczając, będziemy rozpuszczać zło, które przylgnęło do nich, zanim trafiły do tego uzdrawiającego miejsca, jakim jest Kasisi.
Życie dziecka to przecież nie tylko jedzenie, czy leki. To również jego marzenia, możliwość beztroskiej zabawy, ciekawego i twórczego spędzenia wolnego czasu, to drobne przyjemności.

Dziekujemy za przesłanie zgłoszenia

Dziekujemy za przesłanie zdjęć