Bejbiki

Witaj na podstronie poświęconej najmłodszym mieszkańcom Kasisi – bejbikom. Poniżej znajdują się profile maluchów, które czekają na Twoją adopcję.

Przy zdjęciach dzieci widoczna jest liczba, która wskazuje jak duża jest jego rodzina adopcyjna (adopcja materialna). Natomiast liczba w ikonie aniołka oznacza osoby, które otoczyły je stałą opieką duchową.

Wchodząc na profil dziecka dowiesz się więcej o nim samym, obejrzysz jego galerię zdjęć, będziesz mógł przeczytać, co aktualnie u niego słychać. Zobaczysz również jego wirtualny album rodzinny ze zdjęciami osób, które zdecydowały się na jego adopcję. Tam czeka miejsce także dla Ciebie.

Na profilu każdego dziecka znajdziesz odpowiedni przycisk, który pozwoli Ci na dokonanie adopcji wybranego przez Ciebie dziecka (materialnej i/lub duchowej). Klikając w wybrany przycisk „Adoptuję materialnie” lub „Adoptuję duchowo” zostaniesz przekierowany/przekierowana do formularza adopcji, skąd dowiesz się również w jaki sposób możesz znaleźć się w albumie rodzinnym na podkoncie dziecka oraz przesłać nam link do swojego profilu na Facebooku, uzyskując w ten sposób kontakt z innymi osobami, które tworzą już jego rodzinę.

Kiedy dokonasz już adopcji wybranego przez siebie dziecka i będziesz chciał ustawić na swoim koncie zlecenie stałe lub robić kolejne przelewy, potrzebne do tego dane znajdziesz na naszej stronie internetowej w zakładce KONTAKT.

Szczęście to podobno jedyna rzecz, która się mnoży, gdy się ją dzieli. Wierzymy więc, że rodziny adopcyjne naszych dzieciaków będą bardzo liczne, żeby było z kim dzielić szczęście, pomnażając je w ten sposób, by starczyło go dla wszystkich.