• Adopcja

Zapraszam Ciebie do mojej Rodziny Adopcyjnej!

Elizabeth 11L

Gratulujemy! Proces adopcji już prawie dobiegł końca. Teraz uzupełnij swoje dane.

FORMULARZ

Przelew tradycyjny (np. w banku, na poczcie)

DANE DO PRZELEWU:

Bank BZWBK 33 1090 1883 0000 0001 2159 4519
    Kod SWIFT: WBKPPLPP

Przy przelewach z zagranicy należy wpisać numer rachunku w formacie IBAN (tzn. z dopiskiem z przodu PL):

Numer konta do wpłat w EURO:
    Bank BZWBK 81 1090 1883 0000 0001 2148 8507

Fundacja Kasisi
    ul. Pomiechowska 47/14
    04-694 Warszawa

W tytule przelewu nie zapomnij podać: imienia i wieku dziecka, które adoptujesz ("Adopcja materialna Alan") oraz kontaktu do siebie (e-mail, tel.). Dzięki temu będziemy mogli skontaktować się z Tobą, żeby przekazać Ci informację, w jaki sposób możesz znaleźć się w albumie rodzinnym na podstronie dziecka oraz uzyskać kontakt z innymi osobami, które tworzą już jego rodzinę.

Internetowy system płatności

Gratulujemy! Proces adopcji już prawie dobiegł końca. Teraz określ kwotę swojego comiesięcznego zobowiązania, jaka ma być przekazana na konto Fundacji, podaj swoje dane kontaktowe i kliknij przycisk 'Przelew z PayU'. Zostaniesz przeniesiony na stronę przelewu. Pamiętaj proszę o comiesięcznych regularnych wpłatach zadeklarowanej kwoty. Najwygodniej będzie, jeśli ustawisz w tym celu polecenie stałego przelewu ze swojego konta. Dane do zlecenia stałego znajdziesz w zakładce KONTAKT

• 25 PLNKoszt nauki
    • 50 PLNKoszt nauki
    • 100 PLNKoszt nauki,
      i opiekę medyczną

OKRES PODJĘTEGO ZOBOWIĄZANIA

Na przykład: 13/12/2017

TWOJE DANE:

Osoby, które chcą, aby informacje o nich wraz ze zdjęciem zostały umieszczone w albumie rodzinnym dziecka na jego profilu oraz chcą uzyskać możliwość kontaktu z innymi osobami, które tworzą rodzinę adopcyjną dziecka proszone są o podanie poniższych danych.

Siostry opiekujące się sierocińcem w Kasisi są bardzo wdzięczne za każdą pomoc okazywaną dzieciom. Razem z nimi obejmują wszystkich Darczyńców i Przyjaciół swoją modlitwą.