• Działajmy razem na HELPZY!

Zachęcamy Was do aktywności na HELPZY!

Umieszczając komentarze i cenne wskazówki, wspieracie Fundację Kasisi!

Jak to działa?

Po zarejestrowaniu na HELPZY – umieszczaj posty, komentuj, odpowiadaj, doradzaj.. dzięki temu na konto wybranej przez Ciebie Organizacji zostaną przekazane środki finansowe. Możesz ich wygenerować całkiem sporo robiąc coś, co i tak robi się na co dzień korzystając z różnych serwisów internetowych, pisząc na forach czy w mediach społecznościowych.

INSTRUKCJA REJESTRACJI NA PLATFORMIE HELPZY

Kliknij w link: http://www.helpzy.com/register/charity/59a7d7ebdcda3

Krok 1 : wybór języka PL/EN oraz sposobu rejestracji do platformy Helpzy

Krok 2 : wybór obszarów zainteresowań – min. 3 obszary

Krok 3 : wybór celu lub organizacji dobroczynnej – min. 1 organizacja dobroczynna

Krok 4 : wyrażenie zgody na przetwarzanie danych osobowych i na komunikację elektroniczną (wymagane) oraz na otrzymywanie informacji o działalności dobroczynnej Helpzy (rekomendowane)

Krok 5 : dodanie wpisu na platformie Helpzy jest wymaganym krokiem procesu rejestracji, aby wspierana przez Ciebie fundacja otrzymała darowiznę w kwocie 1 zł od platformy Helpzy

Krok 6 : ostatni krok, w procesie rejestracji, dotyczy typy posta: a) czy chcemy komuś pomóc i podzielić się jakoś informacją, wiedzą, doświadczeniem, a może inspiracją b) czy chcemy zadać pytanie, bo sami potrzebujemy porady, pomocy lub może coś nas nurtuje GRATULUJEMY !!! Organizacja dobroczynna, którą wspierasz w ciągu najbliższego tygodnia otrzyma 1zł za dokonanie przez Ciebie rejestracji i wpisu na platformie Helpzy :)

(więcej informacji tu: https://youtu.be/ktpP4VfskB0)

Szymon Hołownia, ambasador HELPZY, zachęca do rejestracji i aktywnego korzystania z platformy: https://www.youtube.com/watch?v=nC7O1tfIWv4

Przekazujcie linka i dzielcie się informacją o HELPZY ze znajomymi, niech i oni mają szansę wesprzeć w ten sposób podopiecznych Fundacji Kasisi – dzieciaki z sierocińca.

Do zobaczenia na HELPZY!